Drets de l'obra

Si tens un manuscrit i vols que la teva obra esdevingui un llibre però les editorials convencionals no et fan cas o no vols perdre el control dels drets, de les vendes que se'n fan i controlar en tot moment el procés de venda, Llamps i Trons és la teva editorial.

Transparència

Fem d'editors i oferim serveis editorials, però no especularem amb la teva obra ni ens quedarem els teus beneficis perquè entenem que els diners que es guanyen amb una obra, són per al seu creador.

Fet a mida

Envia'ns el teu manuscrit i escull què és el que vols fer amb la teva obra. Nosaltres te la corregirem, dissenyarem, maquetarem i editarem perquè al cap de poques setmanes tinguis un llibre 100% professional escrit per tu a les teves mans.

Acompanyament final

Però no et pensis que et quedaràs amb unes quantes caixes plenes de llibres al rebedor de casa i ens n'oblidarem de tu! T'acompanyarem en tot el procés perquè el teu llibre tingui força vendes. T'ajudarem a promocionar-te com a escriptor, et donarem consells per donar a conèixer el llibre a través de les xarxes socials, l'anunciarem als nostres canals, et muntarem presentacions del llibre i fins i tot gestionarem entrevistes amb la premsa.